Ηλεκτρο χημειοθεραπεία: Ελπίδα για χιλιάδες καρκινοπαθεις

Eλπίδα σε χιλιάδες καρκινοπαθείς δίνει νέα ογκολογική θεραπεία, η 

ηλεκτροχημειοθεραπεία, η οποία εφαρμόσθηκε πριν δύο μήνες για πρώτη φορά στην Κύπρο, με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν. Με μια μόνο δόση θεραπείας και μόλις σε 65 μέρες, ο καρκίνος ασθενούς στην περιοχή του θώρακα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί. 

Ο ογκολόγος Γιώργος Άστρας, ο οποίος εφάρμοσε τη μέθοδο στο American Medical Center,μίλησε  για το συγκεκριμένο περιστατικό και τα χαρακτηριστικά της νέαςθεραπείας.Ο πρώτος ασθενής στον οποίον εφαρμόσθηκε είναι ηλικίας 35 ετών, με καρκίνο στηνπεριοχή του πνεύμονα, με προβλέψεις ότι θα έχανε τη μάχη πριν χρόνια και χωρίς πολλέςάλλες θεραπευτικές επιλογές. 

Ο συγκεκριμένος έχει προβλεφθεί ότι δεν θα ήταν μαζί μας εδώ και 2-3 χρόνια αλλάεπειδή χρησιμοποιήσαμε κι άλλα είδη θεραπειών, εξακολουθεί να είναι μαζί μας και ναείναι και πολύ καλά στην υγεία του και να πηγαίνει και δουλειά. Του προτείναμε αυτή τηνεπιλογή, συμφώνησε και την κάναμε με αυτό το αποτέλεσμα. 

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του γιατρού, σε ένα μήνα θα έχει εξαφανισθεί πλήρως ο καρκίνος. Σημειώνεται ότι το περιστατικό αυτό, πέραν του ότι είναι το πρώτο που έλαβε τη θεραπεία στην Κύπρο, είναι και το πρώτο πανευρωπαϊκά που έλαβε τη θεραπεία στην περιοχή του θώρακα. Επεσήμανε ότι το πιο επαναστατικό με τη μέθοδο αυτή, εκτός της ταχύτητας με την οποία νικά τον καρκίνο, είναι και η ποιότητα ζωής που προσφέρει στους ασθενείς.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης