Συνάντηση Big-4: Στην κόψη του ξυραφιού το ελληνικό ποδόσφαιρο

Στις 15:00 πραγματοποιείται η συνάντηση κορυφής των “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία των ξένων αξιωματούχων. Τι θα περιλαμβάνει η περιβόητη ατζέντα που θα τεθεί στο τραπέζι από τον Ζόραν Λάκοβιτς.

Ωρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι, σε πολλούς φαντάζει υπερβολικό. Η αλήθεια όμως είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, FIFA και UEFA αδυνατούν να ελέγξουν τα πράγματα και για το λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι προκειμένου να βρεθούν κοινοί τόποι.

Αν δεν υπάρξει λύση, τότε το Grexit είναι προ των πυλών και αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά μια πραγματικότητα. Οι ξένοι αξιωματούχοι αντιλαμβάνονται πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, ώστε να μπει ένα “φρένο” στην κατηφόρα. Σε άλλη περίπτωση, θα τραβήξουν την πρίζα και ο ασθενής δύσκολα θα επιβιώσει. Είναι το τελευταίο “κανονάκι”, μια ύστατη προσπάθεια για λύσεις.

Το παρών θα δώσουν τελικά, εκτός από τους ισχυρούς άνδρες ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Το τι θα βγει απ’ αυτή τη συνάντηση, κανείς δεν το γνωρίζει. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων δεν θα βοηθήσει να προκύψει λύση. Πολλοί φοβούνται και μιλούν για φιάσκο, ότι τίποτα απ’ όσα θα συζητηθούν, δεν θα γίνει πράξη και πως στο πρώτο ανάποδο σφύριγμα θα χαλάσει και πάλι το κλίμα. Όλα αυτά βέβαια κανείς δεν μπορεί να τα προδικάσει, απλά αυτό έχει δείξει το παρελθόν μέχρι σήμερα. Οι ξένοι αυτή την τριετία σίγουρα δεν έχουν πετύχει τον σκοπό τους και το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Αν όλα πήγαιναν καλά, δεν θα χρειαζόταν να γίνει αυτή η συνάντηση, ούτε θα υπήρχε ο κίνδυνος του Grexit. Οι απαντήσεις μετά το ραντεβού κορυφής…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης