ΕΙΝΑΠ: Κλείνει Το Παράρτημα παιδιατρικής κλινικής Καλλιθέας Του «Αγλ. Κυριακού»και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης προσωπικού

Μετά την πρόσφατη συνταξιοδότηση της τελευταίας παιδιάτρου του παραρτήματος Καλλιθέας του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» μπαίνει και επίσημα τέλος στη λειτουργία του, όπως καταγγέλλει η ΕΙΝΑΠ.

Το συγκεκριμένο Παράρτημα δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής σε παιδιατρικές ειδικότητες και λειτουργούσε σε 24ωρη βάση, με Παιδιατρική Κλινική, Χειρουργείο, Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Οφθαλμολογικό Ιατρείο, Ορθοπεδικό, ΩΡΛ, Οδοντιατρικό, με δωμάτια νοσηλείας σε τρεις ορόφους.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου με τη συνταξιοδότηση της ανακοινώθηκε και επίσημα η παύση λειτουργίας του τμήματος! Την ίδια στιγμή τα επείγοντα των δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων Παίδων «Αγ. Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγ. Κυριακού» στενάζουν καθημερινά με την αναμονή να φτάνει τις 8 και 9 ώρες! »

Επισης κλείνει και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης λόγω έλλειψης προσωπικού,όπως καταγγελει ο  Παναγιωτης Παπανικολάου , Διευθυντής ΕΣΥ, Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά “Άγιος Παντελεήμων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης