Πολάκης σε Σερέτη: «Με απειλείς επειδή σε ξεμασκάρωσα»

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης επανέρχεται και άπαντα στις απειλές του Περιφέρειας, Φώτη Σερέτη με ανάρτησή του στο Facebook

«Περίμενα να ζήταγες έστω μια συγγνώμη,όμως έχεις το θράσος να απειλείς με μηνύσεις και αγωγές επειδή ξεμασκαρωσα αυτό που έκανες την παραμονή της πρωτοχρονιάς»

Ο κ. Πολάκης, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον κ. Σερέτη πως έλαβε άδεια αρκετών ημερών λίγο μετά τον διορισμό του και προσθέτει: «Μαθαίνω πως βράζει η ΥΠΕ από αυτά που κανείς και πως ήδη παραιτήθηκε ο Διοικητης του Πανεπιστημιακου της Λάρισας που όρισε η τωρινή κυβέρνηση μετά από τσακωμό μαζί σου…(φωτό 10 μαζί σου στην ορκωμοσία του μια βδομάδα πριν). Εν τέλει: Πήγαινε σε όσα δικαστήρια θες ,αλλά εν τω μεταξύ παραιτήσου γιατί μόνο ξεφτίλισμα φέρνεις σε αυτούς που σε όρισαν».

Να θυμίσουμε πως διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας Φώτης Σερέτης, έπειτα από τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη πέρασε στην αντεπίθεση με απειλές πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

 

ΠΡΟΣ ΦΩΤΗ ΣΕΡΕΤΗ διοικητή 5ης ΥΠΕ:Περίμενα να ζήταγες έστω μια συγγνώμη,όμως ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να απειλείς με μηνύσεις…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης