Αρνητικά τα αποτελέσματα για τον 33χρονο Κινέζο στο «Αττικόν» – Νοσηλευόταν με συμπτώματα κοροναϊού

Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο 33χρονος Κινέζος.

Ο 33χρονος Κινέζος ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από πόλη της Κίνας που έχει χτυπηθεί από τον κοροναϊό, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/2) στο Νοσοκομείο Αττικόν με ασθενοφόρο, έχοντας ύποπτα συμπτώματα όπως βήχα και γρίπη. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είχε φθάσει από την Κίνα πριν από 10 ημέρες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 33χρονος  είχε ταξιδέψει πρόσφατα από την Κίνα στη χώρα μας.

Αρχικά ο 33χρονος παρουσιάστηκε ο ίδιος  στο Ιατρικό Φαλήρου και από εκεί ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων κοροναϊού.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια από ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο και τους διασώστες με τις ειδικές στολές στο «Αττικόν».

Συναγερμός στο «Αττικόν»

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Επειγόντων του θεραπευτηρίου, όπου ελήφθησαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα σε περίπτωση κοροναϊού και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ έχει οριστεί με εντολή του Υπουργείου Υγείας ως Κέντρο αναφοράς για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κοροναϊό.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης