Κλειστά σχολεία, αθλητικά κέντρα, σινεμά και θέατρα σε Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε Έκτακτα μέτρα σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά. Επίσης ακυρώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδηλώσεις πολιτιστικές και συναθροίσεις, ενώ κλειστά θα μείνουν θέατρα και κινηματογράφοι για τις 5 και 6 Μαρτίου. Η κατάσταση θα εξεταστεί εκ νέου το επόμενο 48ωρο.

Στην Αθήνα και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των ειδικών σχολείων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Σε αντίστοιχα προληπτικά μέτρα και ενέργειες προστασίας λόγω του κοροναϊού, προχωρεί και ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Την Παρασκευή 06/03/2020 οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους στις 12:40 προκειμένου να ξεκινήσει προληπτική απολύμανση των αντίστοιχων κτιρίων.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης