Προς αναβολή και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο!!

Θέμα χρόνου είναι πλέον η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24/7 έως τις 9/8. 

Η ΔΟΕ σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα μέσα στην ημέρα (22/3) αποφάσισε να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19) και σύμφωνα με την “Marca” σ’ ένα μήνα θ’ ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής (22/3), η ΔΟΕ αποφάσισε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (προγραμματισμένοι για το διάστημα 24 Ιουλίου – 9 Αυγούστου) και θα το ανακοινώσει σύντομα.

Εξαιτίας των πιέσεων από ολυμπιακές επιτροπές, ομοσπονδίες με μεγάλο ειδικό βάρος, όπως αυτή του στίβου και της κολύμβησης των Ηνωμένων Πολιτειών, η ΔΟΕ πήρε αυτή την απόφαση και μέσα σε διάστημα ενός μηνός θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες.

Κορονοϊός: Πιο πιθανή από ποτέ η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Τρία είναι τα σενάρια: Να μετατεθούν για το φθινόπωρο, να γίνουν το 2021 ή το 2022. Η ιαπωνική κυβέρνηση θα έχει βασικό λόγο σε αυτό, αφού έχει επενδύσει 35 δισεκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να φιλοξενήσει τους Αγώνες.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης