Χαρδαλιάς: Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες – Μένουμε σπίτι – 28 νεκροί στην Ελλάδα και 74 νέα κρούσματα

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό

Ημάχη εναντίον της νόσου του κορονοϊού συνεχίζεται και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Κάθε αναίτια μετακίνηση αποδυναμώνει την προσπάθειά μας για τον περιορισμό της πανδημίας» τόνισε επίσης και υπογράμμισε ότι «η εντατικοποιηση των ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν περισσότερα πρόστιμα». «Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι», υπογράμμισε ο ίδιος.

Σε ερώτηση για το αν θα παραταθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και σημείωσε με έμφαση: «Τις επόμενες ημέρες θα το δούμε. Κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι ώρα για εικασίες και σενάρια. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης».

28 νεκροί στην Ελλάδα και 74 νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 966. Στην εντατική νοσηλεύονται 66 ασθενείς. Για “κρίσιμες μέρες” έκανε λόγο ο Σ. Τσιόδρας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 74 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας είναι 966.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης