Κλινική δοκιμή ενδοφλέβιας βιταμίνης C για τη θεραπεία ασθενών με κορονοϊό διεξάγει η Κίνα

Η Κίνα διεξάγει κλινική δοκιμή 24.000 mg/ημέρα ενδοφλέβιας βιταμίνης C για τη θεραπεία ασθενών με κορονοϊό και σοβαρές αναπνευστικές επιπλοκές. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενδοφλέβια βιταμίνη C για 7 ημέρες στο νοσοκομείο Zhongnan του Πανεπιστημίου Wuhan. Η τιμή και οι ευχαριστίες οφείλονται στον γιατρό Zhiyong Peng για το γεγονός αυτό. Είναι ο επικεφαλής γιατρός και καθηγητής στο νοσοκομείο. Αυτή η σημαντική μελέτη κατατέθηκε και ανακοινώθηκε προχθές.

Περίληψη της μελέτης

Η του 2019 νέα πνευμονία από κορονοϊό (2019-nCoV), δηλαδή σοβαρή οξεία αναπνευστική λοίμωξη (SARI), προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία και έκτακτη ανάγκη. Υπάρχει έλλειψη αποτελεσματικών στοχευμένων αντιιικών φαρμάκων και η συμπτωματική υποστηρικτική θεραπεία εξακολουθεί να είναι η τρέχουσα κύρια θεραπεία για τη SARI.

Η βιταμίνη C είναι σημαντική για το ανθρώπινο σώμα και παίζει ρόλο στη μείωση της φλεγμονώδους αντίδρασης και στην πρόληψη του κοινού κρυολογήματος. Επιπλέον, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη βιταμίνης C σχετίζεται με τον αυξημένο κίνδυνο και τη σοβαρότητα των λοιμώξεων από τη γρίπη.

Υποθέτουμε ότι η έγχυση της βιταμίνης C μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πρόγνωσης των ασθενών με SARI. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να μελετηθεί η κλινική αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της βιταμίνης C για την κλινική διαχείριση του SARI μέσω τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών κατά τη διάρκεια της σημερινής επιδημίας της SARI.

Ενέσιμη Βιταμίνη C: Μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία του καρκίνου ...

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης