Κλειστά σχολεία έως τις 10 Μαΐου – Σε καραντίνα περιοχές στη Λάρισα

Κλειστά και μετά το Πάσχα θα παραμείνουν τα σχολεία, λόγω του κορονοϊου, μετά από εισήγηση επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Εντός της ημέρας η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Την απόφαση να παραταθεί το “λουκέτο” στα σχολεία και μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Μαΐου, λόγω κορονοϊού, πήρε το υπουργείο Παιδείας.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει Κοινή Υπουργική Απόφαση,  για την παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, για προληπτικούς λόγους, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020.

Η παράταση αυτή γίνεται για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι της νόσου COVID-19

Λάρισα: Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Τσιόδρας και Χαρδαλιάς – Τι είπαν στους Ρομά

Οι Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς αφού ολοκλήρωσαν την σύσκεψη στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έκαναν αυτοψία στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Κλείνουν οι λαϊκές αγορές, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος της Λάρισας.Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την παρουσία και των κ.κ. Νίκου Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα. Το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκε στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, για να δει από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Λάρισα: Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Τσιόδρας και Χαρδαλιάς - Τι είπαν στους Ρομά

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κάποιοι Ρομά φωνάζοντας στο Νίκο Χαρδαλιά, ζητούσαν να μάθουν το λόγο που μπήκε ο οικισμός σε καραντίνα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει χαρακτηριστικά: “Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο”.Εξερχόμενος από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι θα ληφθούν όποια μέτρα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε στη Λάρισα με τα 20 κρούσματα κορονοϊού στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, πάντα σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους φορείς.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης