Το Αττικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής

Eurokinissi/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19 επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανδρέα Πουλά (υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας) και Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών), καθώς και από τους αν. γραμματείς του Τομέα Υγείας Σωτήρη Ζώτο και Γιάννη Βλασερό, συναντήθηκε με την διοίκηση του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την πορεία των κρουσμάτων του Covid-19 που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς και για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

«Είμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε από κοντά αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Εμείς είμαστε δίπλα τους, και σήμερα, αλλά και αύριο, όταν η κρίση θα τελειώσει. Γιατί διαχρονικά πιστεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στηρίζουμε έμπρακτα τους ανθρώπους του» δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη της παράταξης στο προσωπικό του νοσοκομείου και την έμπρακτη στήριξη στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά. Εξήγησαν τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του κόμματος για την πρόσληψη νέου προσωπικού και την προστασία του υφιστάμενου με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την ένταξη του στα «βαρέα και ανθυγιεινά» επαγγέλματα, την ένταξη της πρωτοβάθμιας Υγείας και του ιδιωτικού τομέα στον κεντρικό σχεδιασμό και τα δίκτυα πρώτης γραμμής για τη διενέργεια των τεστ στα σπίτια.

naftemporiki.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης