Αγία Παρασκευή: Πάρτι 400 ατόμων με μπύρες, πέτρες και ξύλα στα ΜΑΤ

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπήρξε συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη

Εκρυθμη ήταν η νύχτα της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, όταν περίπου 300 νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και έκαναν πάρτι με μπύρες και μουσική. Υστερα από δεκάδες καταγγελίες πολιτών, επενέβη η Αστυνομία και η συνέχεια ήταν επεισοδιακή. Πέτρες, μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν από τους νεαρούς εναντίον των ΜΑΤ με αποτέλεσμα η πλατεία να μετατραπεί σε… εμπόλεμη ζώνη.

Αγία Παρασκευή: Πάρτι 400 ατόμων με μπύρες, πέτρες και ξύλα στα ΜΑΤ

Η συγκέντρωση έγινε σε κεντρικό σημείο, κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Αστυνομία επενέβη άμεσα, την ώρα που τα τηλέφωνα χτυπούσαν συνεχώς στο κέντρο της Αμεσης Δράσης από αγανακτισμένους πολίτες που τόσο καιρό τηρούσαν τα μέτρα με ευλάβεια.

Διαδικτυακό το κάλεσμα στο πάρτι, καταγγέλλει ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάνει λόγο για προσκλήσεις που «μοιράστηκαν» με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορονοϊού». Παράλληλα, αναφέρει ότι θα αποταθεί στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία.

Συναγερμός για τα take away πάρτι – Κίνδυνος να γίνουμε Ιταλία λένε οι ειδικοί

Ο κίνδυνος μιας ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας ελλοχεύει την ώρα που μερικοί αρνούνται να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στις ζωές μας ο κορονοϊός. Γέμισε ο τόπος από… διψασμένους πότες, που έσπευσαν σε μπαρ που έδιναν… take away ποτά και βάζουν σε κίνδυνο όλη την κοινωνία αγνοώντας τις εκκλήσεις των επιστημόνων. Οχι, δεν ζούμε στο 1920 (σ.σ.: η εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ), αλλά στο 2020 όπου η παρασκευή, διακίνηση, εισαγωγή, εξαγωγή και πώληση αλκοολούχων ποτών επιτρέπεται στα περισσότερα μέρη του πλανήτη. Ωστόσο, κάποιοι συμπολίτες μας ένιωσαν προφανώς μεγάλη καταπίεση από τον ενάμιση μήνα εγκλεισμού κι έσπευσαν μαζικά σε μπαρ, πλατείες και όπου αλλού μπορούσαν να συναντηθούν για να… κοινωνικοποιηθούν και να προμηθευτούν αλκοόλ από… έμπειρα χέρια.

Σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα σπεύδει να συνετίσει τους πολίτες που αγνοούν τον κίνδυνο, τονίζοντας ότι κάπως έτσι οι Ιταλοί, οι Ισπανοί και οι Αμερικανοί άνοιξαν τις… πύλες της κολάσεως. Αν δεν μαζευτεί άμεσα η κατάσταση, κινδυνεύουμε να… εκτροχιαστούμε και να ζήσουμε δύσκολες μέρες.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης