Παραδοχή και από Χαρδαλιά – Μπακογιάννη: Ηταν λάθος αυτό που έγινε στην πλατεία Ομονοίας

Και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ρωτήθηκε για τα εγκαίνια στην πλατεία Ομονοίας και απάντησε ότι έπραξαν λάθος και τα μέτρα ισχύουν για όλους.

Τα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας το βράδυ της Πέμπτης συζητήθηκαν αρκετά, όχι μόνο για το όμορφο θέαμα με την πλατεία να παραδίδεται ξανά στον κόσμο, τις πανοραμικές φωτογραφίες αλλά και για την κοσμοσυρροή που υπήρξε και την απουσία μέτρων για την προστασία του κόσμου από τον κορονοϊό.

Για το εν λόγω θέμα φυσικά ερωτήθηκε στην έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στις πλατείες ισχύουν για όλους, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις εικόνες στην πλατεία Ομονοίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Πρόσθεσε ότι «προφανώς ήταν λάθος αυτό που έγινε στην πλατεία Ομονοίας, όπως παραδέχθηκε με παρρησία και ο δήμαρχος Αθηναίων».

Μπακογιάννης για πλατεία Ομονοίας: “Τα άκουσα κανονικά. Κάναμε λάθος!”

Μπακογιάννης για πλατεία Ομονοίας: "Τα άκουσα κανονικά. Κάναμε λάθος!"

“Δεν κάναμε καμιά φιέστα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων. Τι ανέφερε για το συνωστισμό που προκλήθηκε κατά το άνοιγμα της νέας πλατείας Ομονοίας, εν μέσω κορονοϊού.

Μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook και όπου εμφανίζεται ο ίδιος, ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στα σχόλια που κάνουν τον γύρω του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον συνωστισμό που προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά το άνοιγμα της νέας πλατείας στην Ομόνοια, εν μέσω του κορονοϊού.

Στο βίντεο που συνόδευε η λεζάντα “Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος”, ο Κώστας Μπακογιάννης εξηγεί, μεταξύ άλλων, τι ακριβώς έγινε, τονίζοντας ότι δεν έγιναν εγκαίνια και πως ο ίδιος έμεινε εκεί για λίγα λεπτά.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης