Στον δρόμο οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ και οι Επικουρικοί στα νοσοκομεία Πέμπτη 4 Ιουνίου !!!

4 Ιουνίου, τρίωρη στάση εργασίας 7-10 στους χώρους εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος, αλλά και όλοι οι άλλοι συμβασιούχοι,στη δημόσια υγεία,σε ολη την Ελλάδα πριν την μεγάλη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ για την Δημόσια Υγεία, στις 16 Ιουνιου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί εργάζονται στον χώρο της υγείας με συνεχείς συμβάσεις απο τρία εως και εξι χρόνια,καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες,κατι που αναγνωρίζεται πλέον απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και απο σχεδον όλα τα Σωματεία Εργαζομένων που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα τους για μετατροπή των συμβάσεων τους σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ,καθώς εχουν προσληφθεί με διαγωνισμούς εποπτείας ΑΣΕΠ.

Την κινητοποίηση στηρίζει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

 

Εργάζονται σε κενές οργανικές θέσεις (40,000 αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ)και αποτελούν μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό .Δούλεψαν και δουλεύουν στην πρωτη γραμμή εν μέσω της πανδημίας και περιμένουν εκτός απο την ηθική αναγνώριση και την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας.

Μάχονται και διεκδικούν την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους ,μέσα σε ένα αποδυναμωμένο Ε.Σ.Υ  με μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό που κατά γενική ομολογία ,δεν περισσεύει κανείς!!

 

Οι Συμβασιούχοι Ήρωες με τις Λευκές Ποδιές.

Δουλεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Συμβασιούχοι απο 24 μήνες έως και 8 χρόνια. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις μάσκες και να μας γνωρίσεις.Υ. Γ. Συγχωρήστε μας για τυχόν λάθη και παράλειψεις, άλλωστε είμαστε επαγγελματίες υγείας, όχι επαγγελματίες σκηνοθέτες.

Δημοσιεύτηκε από 4000 φωνές υγειονομικών πίσω απο τις μάσκες μιλούν. στις Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

 

Παρακάτω μερικές ενδεικτικές ανακοινώσεις  απο Συλλόγους Εργαζομένων σε δημόσια Νοσοκομεία …

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

 

 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης