Κανονικές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο – Αστάθεια από Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα βορειοανατολικά έως το Σάββατο. Από την Κυριακή αστάθεια σε όλα τα βόρεια και τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα με πτώση τη νέα εβδομάδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός, όμως από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά,κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων τη νύχτα.Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα στις Κυκλάδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, και από το απόγευμα στα νότια πελάγη δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Σχεδόν αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα – Άστατος τη Δευτέρα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου. Τη Δευτέρα άστατος καιρός με μέγιστη θερμοκρασία τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη από τη Κυριακή

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και από την Κυριακή θα εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου

πηγη news247

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης